Dvigujemo digitalne kompetence otrok in mladine

Brezplačne delavnice programiranja Code with Giants za otroke in mlade v starosti 7-19 let (6. in 7. septemebr 2024)

Code with Giants so brezplačne delavnice programiranja za otroke in mlade, ki jih zavod dt.Lab v okviru programa mednarodne šole programiranja Coding Giants Slovenija organizira večkrat na leto. Glavni cilj delavnic je predstavitev pomena zgodnjega učenja programiranja in digitalne pismenosti. Delavnice programiranja so namenjene otrokom in mladim v različnih starostnih skupinah, 7 – 19 let. 

Delavnice Code with Giants bomo ob začetku šolskega leta, v dneh 6. – 7. septembra 2024, gostili tudi na OŠ Mladika. Brezplačne delavnice prvih korakov programiranja, ob uporabi različnih programskih jezikov in programskih orodij, prinaša tudi spoznavanje orodij umetne inteligence (AI).

Brezplačne delavnice bomo v sodelovanju z zavodom dt.Lab in šolo programiranja Coding Giants Slovenija, izvedli ob terminih, ki jih objavimo v drugi polovici avgusta. Ker je število mest na delavnicah omejeno, si pravočasno prijavo zagotovite z vpisom na listo zainteresiranih. O razpoložljivih terminih izvedbe posameznih delavnic za različne starostne skupine vas obvestimo naknadno glede na prejete predprijave. 

Glede na izkazan interes, bomo v sodelovanju z OŠ Mladika, v času spetemebr – decemeber 2024, na OŠ Mladika organizirali brezplačen 22 urni tečaj sodbujanja razvoja digitalnih kompetenc, spozanvanja osnov programiranja, oblikovanja digitalnih vsebin in spletne varnosti.

 

Vpis na listo zainteresiranih je mogoč prek spletnega obrazca: 

PREDPRIJAVE NA BREZPLAČNE DELAVNICE PROGRAMIRANJA NA OŠ MLADIKA

Skip to content