Subvencionirano letovanje

V sredo, 5. maja 2021, je CID Ptuj začel z zbiranjem prijav za počitniško letovanje otrok v nastanitvah VIRC Poreč in  DMZ Pohorje. POZOR: prijave letos zbiramo po elektronski in klasični pošti!

Pošiljamo vam informacijo o možnostih subvencioniranega letovanja otrok, ki imajo stalno prebivališče v MO Ptuj. Vse informacije so vam na voljo na spletnih straneh CID Ptuj (www.cid.si) in Mestne občine Ptuj (www.ptuj.si). Zaradi situacije z virusom COVID – 19 priporočamo, da sledite tudi objavam organizatorja ZPM Maribor (ZPM Maribor).

 Prosimo vas, da o možnosti letovanja in zdravstvenega letovanja seznanite vaše učence – dijake oz. njihove starše. Le tako bomo lahko omogočili letovanje največjemu možnemu številu učencev in dijakom, ki jim drugače letovanje brez subvencije MO Ptuj ne bi bilo dosegljivo. Seveda bi si želeli, da ponudite možnost letovanja tudi otrokom staršev, ki so pripravljeni v celoti pokriti stroške letovanja.

Vloge za subvencionirano letovanje se bodo sprejemale po elektronski pošti cid@cid.si ali po pošti na naslov CID Ptuj, Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj do predvidene porabe proračunskih sredstev za počitniško letovanje v letu 2021.

Za dodatne informacije sem za vas dosegljiva na elektronski pošti valerija.tekmec@cid.si.

Hvala za vaše posredovanje in  lep pozdrav,

Valerija Tekmec

Skip to content