Praznično voščilo

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci.

Z današnjim dnem zaključujemo s poukom v tem letu, ki nam je postreglo z mnogimi izzivi in negotovostjo. Kar nekaj šolskih dni smo izvajali izobraževanje na daljavo, pred nekaj več kot mesecem dni smo začeli z izvajanjem samotestiranja v šolah. Spopadali smo se s karantenami, zaradi česar smo morali na dnevni ravni skrbeti za reorganizacijo našega dela.

Kljub vsemu nam je s skupnimi močmi in s strpnostjo vseh uspelo. Danes zaključujemo brez oddelka v karanteni. Vrača se še druga skupina učencev iz zimske šole v naravi, ki smo jo tudi z velikimi napori uspešno izvedli za vse učence 6. in 7. razreda, skupaj za 180 otrok.

Vse vabim, da si ogledate našo današnjo prireditev, povezava je objavljena na spletni strani.

Vse, ki imate možnost, pa vabim, da še v četrtek, 30. 12. 2021, med 16.00 in 20.00, obiščete našo hišico na tržnici, kjer ponujamo izdelke, ki so jih v oddelkih podaljšanega bivanja naredili naši učenci skupaj z učitelji. Zbrani denar bomo namenili za nakup igrač za oddelke podaljšanega bivanja.

Želim vam lepe praznike. Preživite jih s tistimi, ki jih imate radi. Pazite na sebe in ostanite zdravi.

V letu 2022 pa vam želim, da bo vaš korak trden, vaše stopinje naj puščajo dobre in prijazne sledi, ki bodo razveseljevale vas in vse okoli vas.

SREČNO 2022!

Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

Skip to content