Obvestilo učencem in staršem

Drage učenke in učenci, spoštovani starši.

V skladu z okrožnico MIZŠ RS z dne 29. 3. 2021 in v skladu z Odlokom vlade RS o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in visokošolskih zavodih od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021, vas obveščam, da s četrtkom, 1. 4. 2021, prehajamo na pouk na daljavo za vse učence. Delo bo potekalo na enak način kot pred prihodom v šolo v mesecu februarju.

Izjema so učenci od 1. do 3. razreda, katerih OBA starša (ali starš samohranilec) sta zaposlena v sektorju kritične infrastrukture in predložita potrdilo delodajalca na predvidenem obrazcu. Za te učence bo v šoli organizirano nujno varstvo in prehrana. Podatke potrebujemo najkasneje v sredo, 31. 3. 2021, do 12. ure, saj moramo pripraviti kadrovsko organizacijo dela.

Za vse učence, ki bodo imeli pouk na daljavo in so upravičeni do subvencioniranega kosila, bomo, enako kot od novembra do februarja, kuhali kosilo v šoli. Prevzeli ga boste sami ali vam bodo kosila dostavili gasilci. Prosim vse, ki to želite, da se prijavite gospe Gordani Prešeren v sredo, 31. 3. 2021, do 10. ure. Kosilo lahko naročite tudi tisti, ki kosilo plačujete, vendar morate sami poskrbeti za prevzem kosila v šoli.

Vsi si želimo, da bi uspeli zajeziti širjenje virusa in bi se lahko čim prej ponovno srečali v šoli in v miru izpeljali šolsko leto do konca. Tudi sami lahko prispevamo k uresničitvi tega z odgovornim vedenjem in spoštovanjem pravil.

Vsem želim lepe prihajajoče praznike.

Prijazen pozdrav,

Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

Potrdilo delodajalca

Skip to content