Dan šole: Sloveniji za rojstni dan

Posebno leto, posebna šola, posebna obletnica …

Prav vsako leto praznujemo dan šole. Na ta dan ne slavimo šolske stavbe, ampak predvsem dosežke vseh nas, ki se učimo in delamo v njej. Letos je bil dan šole nekaj posebnega, saj je istočasno potekal tako na matični kot podružnični šoli.

Lani in letos smo spoznali, da nas skupne izkušnje povezujejo prav tako močno kot bližina. Vsi smo del skupnosti. Smo del velike šolske družine in del države, v kateri živimo. Slovenija letos praznuje pomemben rojstni dan, zato je bila tema letošnjih prireditev in dejavnosti na obeh šolah 30 let samostojne Slovenije.

Učenci so reševali naloge in kviz o Sloveniji, izdelali igro spomin, se  gibali in plesali ob slovenski glasbi, si ogledali likovna dela naših učencev in slovenski film … Vsak oddelek tako kot ostali, pa tudi malo po svoje. Učenci in učitelji so namreč tisti, zaradi katerih je vsak dan dejavnosti na naši šoli nekaj posebnega.

Naloge so priprevile učiteljice: Jerneja Bombek, Milena Krajnc, Vanja Majcen, Mojca Mohorič, Mateja Pešaković, Darja Polner, Jožica Repič, Nada Sevšek, Mima Terbuc in Tamara Završnik.

no images were found

Zapisali: Jerneja Bombek in Tamara Završnik

Fotografirala: Jožica Repič

Skip to content