Obvestilo za starše 14. 5. 2020

Spoštovani starši.

V ponedeljek, 18. 5. 2020, ponovno pridejo učenci od 1. do 3. razreda pod posebnimi pogoji, ki jih je predpisal NIJZ, v šolo. Njihovega prihoda se tudi mi veselimo in smo se na to temeljito pripravili. Veseli nas, da pridejo praktično vsi. Učencem bo omogočeno:

  • jutranje varstvo (samo 1. razred) – od 6.15 zjutraj (samo prijavljeni),
  • redni pouk in
  • podaljšano bivanje.

Učenci 1. razreda bodo imeli zajtrk (prijavljeni), za vse učence bo organizirana malica in kosilo (za prijavljene).

Šolski avtobusi bodo vozili (samo za prijavljene, saj je število otrok na avtobusu omejeno), vozni red bo objavljen na spletni strani šole.

Glede na priporočila moramo učence razdeliti v skupine do 15 otrok, zato so vsi oddelki razdeljeni v dve skupini. Pouk bo trajal od 8.00 do 12.00, po tem času bodo prevzeli skupino učitelji podaljšanega bivanja. Matična učiteljica vsakega oddelka bo preživela po dve uri dnevno z vsako skupino svojega oddelka. Učenci ne nosijo zaščitnih mask v šoli.

Starši v šolo ne vstopate. Otroka oddate pri vhodu. Tam ga bo sprejel delavec šole. Učitelje obvestite, kdaj boste prišli po otroka, da ga pravočasno napotijo pred vhod. V primeru, da boste po otroka prišli prej ali kasneje od predvidenega, pa na matični šoli pokličete na telefonsko številko: 031 319 173 . Dežurna delavka vam bo pripeljala otroka.

Nujna je vaša podpisana izjava, da je otrok zdrav. Brez te izjave otroka žal ne moremo sprejeti v šolo. Izjave posredujte razredničarkam do ponedeljka oziroma jo v skrajnem primeru otrok prinese v šolo v ponedeljek zjutraj.

Učenci v ponedeljek prinesejo v šolo vse potrebščine, ki jih potrebujejo v šoli. Torbic in šolskih potrebščin do konca šolskega leta ne nosijo domov.

Prosimo vas, da se že doma pogovorite z njimi o pomembnih pravilih (ohranjanje distance, brez dotikanja, umivanje rok, …). Seveda bomo to vsakodnevno počeli v šoli tudi mi.

Želimo si, da bi bivanje vaših otrok v šoli bilo prijetno in varno. Za to se bomo potrudili po svojih najboljših močeh. Vas pa prosimo za sodelovanje in razumevanje.

Delitev_na_skupine_18052020

Vozni_red_18052020_22052020

S spoštovanjem, Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

Skip to content