Kresničkin obisk in Val 202

V četrtek, 20. 2. 2020, gostimo Kresničkin naravoslovni dogodek in Val 202. Razveseljevali nas bodo s poučnimi in zabavnimi eksperimenti ter posneli radijsko oddajo.

Se že veselimo!

Dragi mladi radovedneži, spoštovani učitelji in starši!

Zelo se veselimo, da vas bomo ta četrtek dopoldne obiskali na Osnovni šoli Ljudski vrt na Ptuju! Na Valu 202 ob prav posebnem datumu (20. 2. 2020) pripravljamo barvito druženje z vsemi generacijami in kup glasbenih presenečenj po Sloveniji.

Z mladimi učenjaki na Ptuju se želimo podati v prav poseben svet – med igrive, poučne in fascinantne znanstvene eksperimente, med katerimi bomo modrovali o tem, kako stvari delujejo, trepetali pred razpletom nenavadnih reakcij in tekmovali, kdo bo bolj radoveden. Da bo vse potekalo tako, kot mora, bodo z nami študentje demonstratorji s Pedagoške fakultete v Ljubljani, skupaj z mentorji in sooblikovalci tekmovanja Kresnička.

Ker bomo med eksperimenti dogajanje snemali z mikrofonom, za spomin pa bi radi s seboj odnesli tudi kakšno fotografijo in video, vas vljudno prosimo za dovoljenje. Če bi objavi ustvarjenega avdio, video ali foto gradiva, na katerem se morebiti pojavite, nasprotovali, nas na to individualno opozorite in bomo vaše želje upoštevali.

Tonski posnetek dogajanja na vaši šoli boste lahko v etru Vala 202 slišali ta četrtek ob 14. uri. Zatem bo na voljo tudi na naši spletni strani www.val202.si.

Radioveden pozdrav vam pošiljamo!

Ekipa Vala 202

Skip to content