Predavanje z naslovom “Duševno zdravje mladostnikov”

Spoštovani starši,

vljudno vas vabimo na predavanje z naslovom “Duševno zdravje mladostnikov”.  Predavatelj je specializant integrativne terapije Matija Samec. Spregovoril bo o tem, kaj (duševno) zdravje mladostnikov sploh je in kaj vpliva na njegov razvoj ali propad. Ker je okolje s svojimi informacijami in odnosi pri tem ključen dejavnik, bo govoril o tem, kako otrokom, mladostnikom in sebi omogočiti zdravo okolje za osebnostno rast in razvoj. Povedal bo nekaj o stresu in skozi praktično vajo predstavil koristno tehniko za njegovo obvladovanje. Dotaknil se bo tudi razlik med različnimi strokami in psiho-poklici (psihiatrijo, psihologijo in psihoterapijo) in povedal, kako lahko pomagajo posamezniku in družini v stiski.

Vzemite si čas in ne zamudite tega pomembnega dogodka za starše naše šole, ki bo v torek, 6. novembra 2018 ob 17. uri v jedilnici OŠ Ljudski vrt. Govorilne ure bodo od 16.15 do 17. ure.

Upamo, da boste na predavanju pridobili nekaj zase in za vašo družino.

 

Darija Erbus, svetovalna delavka                                                                    Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

Skip to content