Nastop za starše 5_a_b_c

Nastop za starše

V torek, 31. 3. 2015, smo v našem razredu priredili krajši nastop za starše. Ker se s starši radi družimo smo ta nastop priredili brez posebnega namena. V namen te prireditve smo izdelali vazice, ki smo jih poslikali in naredili še papirnate tulipane. Za piko na i pa smo vključili še darilne bone za starše. Seveda smo ob koncu prireditve naša darilca tudi razdelili. Našo prireditev smo popestrili še s plesom in naučenimi pesmicami. Te govorijo o očetih in mamah, ki jih imamo zelo radi. Zaplesali smo še blues, Medvedka Tedija in Ob bistrem potočku je mlin. Starši so iz prireditve odšli z nasmehom na obrazu. Tako se je naš dan zaključil.

Eva Žlahtič, Ela Černila, 5. a

Nastop za starše

V torek, 31. 3. 2015, smo imeli nastop za starše. Zbrali smo se ob 17. uri. Staršem smo predstavili delček tega, kar se učimo pri pouku. Predstavili smo se s štirimi ljudskimi plesi, nato smo deklamirali razne pesmi in nato še odplesali nekaj plesov. Prikazali smo tudi dva skeča. Ob njih smo se vsi zabavali. Za konec je sledil spektakel. Vsi so odplesali blues. Prišlo je do tehničnih napak in sicer zaradi tega, ker smo preveč vadili in so se cd-ji obrabili. Starši so bili z nastopom zelo zadovoljni. Posladkali smo se in odšli domov. Bilo je super!!!

Vasja Koren, Martina Farič, 5. b

Spomladanski nastop

V torek, 31. 3. 2015, smo imeli nastop za starše. Ob šestnajsti uri popoldan smo se zbrali v šoli, da bi pripravili vse potrebno za nastop. Čez eno uro so prišli starši. Čakala jih je lepo pripravljena miza, na kateri so bili piškoti in kozarci breskovega soka. Program smo začeli zdeklamiranjem pesmi, ki so govorile o pomladi, mamah in očetih. Med deklamacijami smo zapeli pesem Dan ljubezni. Ker smo se pri glasbi učili zaplesati Medvedkov ples, smo to tudi pokazali. Starši so bili navdušeni, še bolj navdušeni pa so bili, ko smo zaplesali blues. Na koncu smo ob spremljavi sošolčeve harmonike zapeli kitico lepe slovenske pesmi V dolini tihi. Za konec smo starše presenetili še z majhnimi darilci. Mame so dobile s kamenjem in biseri okrašene glinene lončke z rožico, očetje pa lepo poslikane majice. Na nastopu je bilo fenomenalno in dobili smo ogromno pohval. Največ pohval pa je dobil naš razredni band MINIONS, ki je na nastopu tudi zaigral.

Jana Kuhar in Eva Kovačič, 5. c, fotografije Mateja Klener

Skip to content