KREATIVNE DELAVNICE

KreativneDelavniceV ponedeljek, 10. marca, so na šoli potekale številne kreativne delavnice. Učenci so lahko izbirali med različnimi umetniškimi, športnimi, plesnimi, glasbenimi in drugimi delavnicami, kot so: slikanje grafitov – pod mentorstvom Aleksandra Fenosa, ustvarjanje kreativnih frizur pod mentorstvom Klaudije Krajnc in Nataše Matič iz Frizerskega centra Retro, poslikavo telesa in tatuji pod mentorstvom Andreje Flis in Tajke Šnuderl Novak in ličenjem pod mentorstvom Nede Tokalič.

Učenci, ki jih zanimata glasba in ples, so se pri Matjažu Matjašiču učili plesati break dance, pri Dominiki Černi Veršič pa hip hop. V ustvarjalnih delavnicah so pod mentorstvom Stanke Vauda Benčevič izdelovali pripomočke za rave party, pod mentorstvom Mirana Petka in Blanke Kojc pa glasbila kahone. S pomočjo Urbana Gobca so ustvarjali računalniško glasbo in se v bobnarski delavnici Gregorja Nestorova učili igrati na bobne.

Športnim navdušencem sta Ivan Pučko in Tomi Ciglar iz Boks kluba Ptuj predstavila atraktivni boks, računalniški navdušenci so pod mentorstvom Mateja Sužnika ustvarjali računalniško animacijo, kuharski talenti pa so pod mentorstvom Petre Zafošnik ustvarjali kulinarične dobrote.

Skip to content