LJUDSKI VRT IMA TALENT 2013

Talenti 2013V sredo, 10. aprila 2013, smo si v okviru tedna dejavnosti ob dnevu šolelahko ogledali prireditev LJUDSKI VRT IMA TALENT 2013. Prireditev ni bila tekmovalnega značaja, saj so bili zmagovalci vsi, ki so si upali priti na oder in pokazati, kaj znajo. Teh pa ni bilo malo, saj se je predstavilo 25 skupin oz. 240 nastopajočih učencev in delavcev naše šole. Predstavili so se v različnih kategorijah: plesne skupine, glasbene skupine in plesno-akrobatske skupine. Svojih talentov pa niso pokazali samo nastopajoči, ampak tudi voditelja Taja Islamovič in Jure Pišek, ki sta prireditvi dodala poseben čar.

Vsi udeleženci so dobili priznanja za sodelovanje in majice za spomin, kista jih podelili gospa ravnateljica Tatjana Vaupotič Zemljič in predsednica Skupnosti učencev šole Eva Veselič.

Ob koncu prireditve je vse nastopajoče in gledalce čakalo posebno presenečenje, saj so nastopili postavni fantje plesne skupine MAESTRO, zvezde oddaje Slovenija ima talent. Nasvidenje naslednje leto na prireditvi Ljudski vrt ima talent 2014!

Milena Krajnc

Skip to content