ZMAGALI SMO SKUPAJ!

Drage učenke, učenci, učiteljice, učitelji, starši, babice, dedki, prijatelji naše šole.

Pred dobrimi 10-imi dnevi smo se aktivno vključili v nagradno igro Elan ustvarjalnica, z željo, da v nagradni igri zmagamo in osvojimo 15 parov smuči. Takrat nismo niti slutili, da nam bo uspelo povezati toliko ljudi v skupnem prizadevanju za naš cilj.

Največja zasluga gre naši učiteljici, gospe Simoni Lozinšek, ki je akcijo vodila. Skupaj z njo smo mnogi zaposleni aktivno glasovali, doma so glasovali učenke in učenci, organizirali smo skupino otrok, ki je v soboto dopoldan nabirala glasove v računalniški učilnici, imeli smo v pripravljenosti dežurno službo učiteljev, ki bi ponoči glasovali, če bi se nam drugo uvrščeni začeli nevarno približevati, pripravljeni smo imeli dve skupini otrok za dežurstvo v torek popoldan, če bi bilo potrebno. Po e-pošti, po telefonu in osebno so nas o glasovanju in podpori obveščali starši in stari starši, ki so pohvalili naše prizadevanje v akciji in nam pomagali pri glasovanju. Tudi delavci in učenci drugih ptujskih šol so nam priskočili na pomoč.

Dosegli smo dvoje: dobili smo 15 parov smuči za otroke in še pomembneje – uspeli smo združiti mnoge v skupni akciji, ki ste dokazali pripadnost šoli. In na to slednje sem kot ravnateljica še posebej ponosna.

Iskrena hvala vsem, ki ste pomagali, da smo skupaj zmagali.

Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

Skip to content