PREDPRAZNIČNA USTVARJALNICA učencev 1. b in 5. b – SKUPAJ ZMOREMO!

PredpraznicnaUstvarjalnica20122012V tem drncu časa, ko smo hiteli iz ene šolske dejavnosti v drugo, smo si učenci 1.b in 5.b, skupaj z učiteljicami Susane Berden, Arleno Bosnar Krajnc, Klaro Megla in Jožico Repič, vzeli čas za pristne objeme, iskrene nasmehe in čisto veselje ob ustvarjanju in sladkanju.

Pokazali smo skrite talente, poigrali smo se z različnimi materiali in jih sestavili v novo zgodbo. Iz storžkov in nekaj dodatkov so nastali pingvinčki, ki simbolizirajo zimo in mraz. Naša jata pingvinov je rasla in rasla, kar lahko vidite na fotografijah.

Ker pa smo v predprazničnem času, v obdobju veselja, izrekanja dobrih želja in prijetnega vzdušja, smo izdelali tudi simbole za srečo. Drobne ročice so gnetle in gnetle, valjale in raztezale in nastali so pujski, iz pradavnine znani kot simbol blagostanja in topline.

Več, kot izdelki, pa so vredne vezi, ki jih stke pogovor ob skupnem delu in svetli trenutki, ki se nizajo v najlepšo zbirko spominov. Neprecenljivi trenutki so zastonj. Mi smo si jih vzeli veliko … in navade postanejo vedenjski vzorec.

… v decembru naj sreča vsem v očkah žari … Otroci so tega vredni.
Besedilo in fotografije: Jožica Repič
Skip to content