Podarite igračo

Draga učenka, dragi učenec!

Prav gotovo se v tvoji zbirki igrač najdejo takšne, s katerimi se ne igraš več in jih samo prestavljaš iz kota v kot, iz zaboja v zaboj ali pa se na njih nabira prah. Izkaži svojo dobroto in jih podari na oktobrskem Dobrodelnem sejmu igrač, ki ga bomo na naši šoli organizirali v okviru letošnjega TEDNA OTROKA.

 

Očiščene in nepoškodovane igrače lahko prineseš vsak dan med 2. in 5. oktobrom 2012 (od torka do petka) ter jih pred pričetkom pouka oddaš v pripravljene škatle v prireditvenem prostoru. Sprejemali jih bodo za to zadolženi učenci ter učiteljica Petra Vujnovič. Zbrane igrače bomo podarili Centru za socialno delo Ptuj, ki jih bo v našem imenu razdelil družinam z otroki, ki jim bodo darovane igrače zagotovo polepšale vsakdan.

 

Zaželene so vse vrste iger in igrač: plišaste igrače, družabne igre, avtomobilčki, sestavljanke, kocke vseh vrst, punčke, pajaci, vozički,… S podarjenimi igračami boš naredil(-a) vsaj dve dobri deli: očistil(-a) svojo sobo ter razveselil(-a) vsakdan nekega drugega otroka.

Hvala.

Mentorice EKOŠOLE in SKUPNOSTI UČENCEV:

Petra Vujnovič, Jasmina Petek, Milena Krajnc

Skip to content