(02) 780 04 70
 

Jožici Lešnik v spomin

Bila si sonce,
na vse konce
si svetlo žarela.
Bila si zvezda,
ki s toplino
si srca ogrela.

Bila si, si in boš
v spominu –
kot vsem prijazna pot,
kot svetla misel iz daljave,
ki sveti od drugod …

(David Bedrač)

Drage učenke in učenci, spoštovani starši.

Na dan, ki ga svet razglaša za praznik ljubezni, miru in upanja, je ugasnilo upanje za našo učiteljico Jožico Lešnik in za njeno družino.

Gospa Jožica Lešnik je bila Učiteljica z veliko začetnico. Svoje bogato strokovno znanje je nesebično razdajala učencem in sodelavcem. Njeno srce je bilo polno ljubezni za vse ljudi. Vsem je želela pomagati, vse je imela rada in vsakomur je prisluhnila.

Žal je ni več med nami. V našem spominu bodo ostala vsa njena dobra dela in njena srčnost. Bila je posebna po najboljšem in kot tako si jo bomo zapomnili.

Počivaj v miru, draga učiteljica, sodelavka in prijateljica.

Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

 
 
 
 
 
 

komentarji 103

 • 9.b razred

  NAŠI UČITELJICI JOŽICI V SPOMIN

  V imenu celega razreda, od vsakega učenca posebej, bi se neizmerno srčno radi zahvalili učiteljici Jožici Lešnik.

  Nikoli si ne bi mislili, da se bomo razšli tako hitro. Vendar je življenje nepredvidljivo in kruto. Zato bi vam, v spomin in v slovo radi namenili še zadnje besede iz srca. Naši skupni spomini bodo vedno z nami v svetu. Kjerkoli bomo, se bomo z nasmehom na obrazu spomnili kako zelo poštena in neizmerno dobra oseba ste bili.

  Bili ste z nasmehom pri delu in res ste nam lepšali vsako minuto šolske ure kemije. Kljub težkim snovem, ste vse olajšali s primeri iz življenja, ki se nas bodo držali še dolgo. Prav zato smo res radi zahajali v učilnico 108, katera pa bo sedaj brez vas samo še učilnica za kemijo. Vedno ste nam prisluhnili in nam svetovali, mi pa smo vas imeli za pravega kemijskega genija.

  Res vam hvala za čisto vse, kar ste za nas naredili in hvala za vso pridobljeno znanje in spomine! Ne moremo vam povedati, kako zelo nam manjkate.

  POČIVAJTE V MIRU VI IN VAŠA DRUŽINA!

  Učenci 9.b

 • Lara

  Draga učiteljica Jožica,
  misel na vas ne bo nikoli ugasnila, saj bodo v nas za vedno živeli prečudoviti spomini na vas. Hvala vam za nasmehe, za vso pomoč, ki ste nam jo z veseljem ponudili, za dneve in ure, ki smo jih lahko preživeli skupaj in za vso znanje, ki ste ga delili z nami. Hvala vam za čudovite ure kemije zaradi katerih vem kaj v življenju želim delati. Počivajte v miru.

 • Tatjana

  Nasmešek tvoj nikoli ne bo zbledel,
  tvoj obraz v spominu večno bo živel.
  Počivaj v miru.

 
 
 
Dostopnost