027800470, prehrana: 027800404
 

Obvestilo za 9. 11. 2020

Drage učenke in učenci, spoštovani starši.

Po pričakovanjih je vlada RS danes sprejela sklep, da od 9. 11. 2020 poteka vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah za vse učence na daljavo.

Strokovni delavci smo na izobraževanje na daljavo pripravljeni. Vemo, da bi bilo veliko bolje, če bi pouk lahko potekal v šoli, vendar, žal, to v tem trenutku pač ni izvedljivo. Zato bomo mi v šoli dali vse od sebe, da bo tudi pouk na daljavo uspešen. Zavedamo se, da boste zato tudi starši dodatno obremenjeni, predvsem pri mlajših učencih. Trudili se bomo, da vam bomo čim bolj olajšali stvari. Naši učitelji so v mesecih septembru in oktobru učence že pripravljali na delo na daljavo in prepričana sem, da nam bo šlo dobro.

Pouk bo potekal po urniku, o vseh pomembnih novicah boste obveščeni sproti preko naše spletne strani in preko razrednikov. Učencem z večjimi učnimi težavami bomo dodelili dodatne skrbnike izmed naših učiteljev, ki jim bodo pomagali.

Na vsa vaša vprašanja, ki jih lahko naslovite na elektronske naslove naših strokovnih delavcev, objavljene na spletni strani šole,  vam bomo sproti odgovarjali in poskušali svetovati in pomagati.

Za učence iz socialno ogroženih družin bomo z naslednjim tednom začeli pripravljati v šoli tople obroke, ki jih bodo bodisi sami prevzeli v šoli ali jim bodo dostavljeni domov.

Pred nami je zahtevno obdobje, ki si ga nismo sami izbrali. Prepričana sem, da ga bomo, ob trudu vseh vpletenih, uspešno prebrodili.

Držite se in pazite nase. Skupaj bomo zmogli!

Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

 
 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost